ФК «Агропродсервіс» здобув перемогу у Міжнародному турнірі (фото)

IMG_2322

Масу позитивних емоцій та адреналіну отримали учасники, гості та глядачі XXV Міжнародного турніру з міні-футболу пам’яті Заслуженого журналіста Михайла Баліцького, котрий вихідними відбувся у Кременці.  

Участь у боротьбі за Кубок брали 11 команд з усієї України. Команд фіналістів та учасників змагань привітали та нагородили організатори змагань – Кременецької міська рада (зокрема, відділ сім`ї молоді та спорту), Кременецька РДА, Кременецька районна рада, Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради, відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури РДА та ТОВ «Інформаційний центр «Діалог».

У жорсткому дводенному змаганні переможцями стали: третє місце – команда м. Луцьк. Друге місце – м. Ківерці (Волинська область). Перемогу у ювілейному турнірі здобула команда ФК «Агропродсервіс» м. Тернопіль. Учасники отримали кубки, грамоти, пам'ятні сувеніри, вимпела, прапори та книжки ювілейного турніру.

Після урочистого закриття турніру, учасники зібралися в неофіційній обстановці, поділилися враженнями та зійшлися на думці, що захід у Кременці відбувається на надзвичайно високому рівні. Тож з кожним роком кількість бажаючих узяти у ньому участь біде лише збільшуватися.

IMG_2418
IMG_2418

IMG_2404
IMG_2404

IMG_2305
IMG_2305

IMG_2303
IMG_2303

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео