Тернополянин розповідає які весільні правила можна порушувати

i085083

Відомий тернопільський фотограф Володимир Задорожний вирішив поділитися із тернополянами основними весільними правилами, без яких можна обійтися.

Усім відомо, що на весілля існує дуже багато традицій та правил, проте не всіх потрібно дотримуватися. Яких саме, розповів Володимир Задорожний.

Правило 1: потрібно запросити на весілля всіх

Все більше пар хочуть святкувати весілля серед найближчих і коханих. Це нормальне бажання - розділити щастя з людьми, яких ти добре знаєш і які будуть щиро раді за вас. Тому відкинь всі переживання про те, що давні знайомі і далекі родичі образяться, якщо ти їх не запросиш - атмосфера на вашому святі набагато важливіша!

Правило 2: наречена повинна бути в білій пишній сукні

Може бути, а може і не бути. У кожної нареченої певний тип фігури і колір шкіри, тому біла пишна сукня підійде далеко не всім. Крім різних відтінків весільних суконь (від айворі до небесно-блакитного), тепер на вибір нареченим пропонуються і найрізноманітніші фасони. А елегантне коротке плаття може бути так само прекрасно, як і пишна сукня в підлогу. Головне, щоб образ підкреслював твою природну красу і вписувався в загальну стилістику весілля!

Правило 3: весільна фотосесія повинна бути в день весілля

Багато пар хочуть в день весілля повністю присвятити себе гостям і святу, особливо, якщо планується насичена програма. Або влаштувати love-story на природі - наприклад, в горах чи біля річки. Виділити в день весілля час на такі далекі роз'їзди практично неможливо. Тому немає нічого страшного в тому, що ви проведете фотосесію до весілля або після неї, наприклад, під час медового місяця. Тоді ви зможете присвятити фотосесії хоч цілий день.

Продовження читайте на ТЕРЕНі завтра, 22 березня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео