Підпірну стіну на вулиці Миру відремонтують вже цього року

remont-dorogi-remontni-roboti-doroga-shlyah

Титульні списки капітального ремонту та реконструкції об’єктів благоустрою у Тернополі на 2018 рік затвердили на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Як повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал, на проведення капітального ремонту об’єктів благоустрою у 2018 році передбачається майже 15 млн. грн.

За ці кошти у Тернополі планується відремонтувати вулицю В.Чорновола (ділянку від вул. І.Франка до вул. Б.Хмельницького), підпірну стінку на вул. Миру (ділянку від буд. № 13 до буд. №12 навпроти Храму Перенесення Мощей Святого Миколая), розробити схему та провести дорожні роботи з організації дорожнього руху на ділянці перехрестя вул. Медової – вул. Танцорова – вул. Патріарха Мстислава, влаштувати пішохідну зону на вул. Академіка О.Брюкнера, провести заміну покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. Танцорова (ділянку від вул. Медової до території КП «Тернопільводоканал») та заміну асфальтобетонного покриття фігурними елементами мощення на вул. О.Кульчицької.

Джерело: Тернопіль житлово-комунальний

Вибір читачів за тиждень

Відео