Тернополянин: не хочете традиційний багатоярусний торт, то не замовляйте його

molodozheny_1920x1200

Відомий тернопільський фотограф Володимир Задорожний вирішив поділитися із тернополянами основними правилами, без яких можна обійтися.

Усім відомо, що на весілля існує дуже багато традицій та правил, проте не всіх потрібно дотримуватися. Які саме - розповів Володимир Задорожний. Про перших три правила можна прочитати ТУТ.

Правило 4: наречений та наречена не повинні бачити один одного до весілля

До речі, це не погана традиція, яка дарує те саме відчуття першої зустрічі, але не завжди її зручно реалізувати. Тому не варто укладати себе в рамки. Спільні ранок і сніданок? Або спільні збори? А може, ви захочете ніч перед весіллям провести разом в романтичній атмосфері? Чому б і ні!

Правило 5: розділяти гостей за принципом «гості від нареченого» і «гості від нареченої»

«Окремий стіл для твоїх гостей, окремий стіл для моїх» - це правило вже не працює. Та й навіщо заздалегідь обмежувати можливість нових знайомств для гостей? Розсаджувати їх більш цікаво, виходячи з того, кому з ким буде приємно спілкуватися - так і атмосфера на весіллі стане більш невимушеною!

Правило 6: весільний торт повинен бути тортом

Торт з капкейків, сирний торт, стіл із солодощами, навіть торт з суші - все залежить від формату вашого весілля і вашої фантазії. Якщо ви не хочете традиційний багатоярусний торт, то не замовляйте його!

Правило 7: всі страви повинні стояти весь вечір на столі

Ви можете вибрати як класичний варіант сервіровки, коли салати і закуски стоять на столах ще до розсадження гостей, так і альтернативний - подача страв по меню. Цей елегантний варіант дозволить красиво оформити столи гостей і при цьому створити відчуття походу в ресторан, коли вони самі зможуть вибрати страви на свій смак.

Продовження читайте на ТЕРЕНі завтра, 23 березня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео