Орест Сарматський

Головна туристична подія року стартувала у Тернополі

3bf0e7fde1f147502116940972a90b02b57a4ca5

Перший тернопільський туристичний форум ТТF-2018 зібрав у Тернополі понад 200 туроператорів, рестораторів, менеджерів, представників комунальних та освітніх закладів.

Про це з місця події повідомляє наш кореспондент.

- Хочемо, щоб TТF-2018 став не тільки місцем зустрічі для вивчення практичного досвіду у туристичній сфері, але й на прикладах дав можливість учасникам форуму отримати відповіді на свої запитання під час індивідуальних консультацій із експертами. Сам форум буде розбито на кілька панелей, на яких розглядатимуться різні аспекти розвитку туризму у Тернополі, в області та Україні, - розповіла керівник громадської організації «Туристична Асоціація Тернопілля» Наталя Волощук.

У програмі форуму – низка тематичних дискусійних панелей. Зокрема, йтиметься про стратегічні питання і практичні рішення для розвитку туризму у Тернополі, технології і стандарти розвитку «малих» міст, сегментування туристичної індустрії на рівні обласного центру.

Також піде мова і про досвід та перспективи розвитку «культурної дипломатії» для промоції Тернопільщини за кордоном. Про це розповість віце-президент Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine з питань регіонального розвитку Тарас Демкура.

Окремий аспект дискусій  – спортивно-оздоровчий «прорив» у розвитку екскурсійного туризму у Тернополі, аналіз досвіду Польщі у використанні можливостей туристичного ресурсу на транскордонних територіях.

Заплановано обговорити і перспективи гастротуризму на Тернопіллі, феномен Галицької кухні, проблемні питання навчання і перепідготовки кадрів для туристичної сфери.

Про перебіг туристичного форуму читайте завтра на нашому сайті.

Вибір читачів за тиждень

Відео