Тернополянин розповідає, які весільні правила можна порушувати (частина 3)

vesillya-2017

Відомий тернопільський фотограф Володимир Задорожний вирішив поділитися із тернополянами основними правилами, без яких можна обійтися.

Усім відомо, що на весілля існує дуже багато традицій та правил, проте не всіх потрібно дотримуватися. Яких саме - розповів Володимир Задорожний.

Про попередні правила можна прочитати ТУТ і ТУТ.

Правило 8: подружки нареченої повинні бути в однакових сукнях

Це правило можна обіграти абсолютно по-різному - однакова тканина, але різні фасони, однаковий фасон, але різні матеріали, різні сукні в схожій гамі. Навіть на класичному весіллі можна проекспериментувати - наприклад, підібрати подругам сукні-трансформери. А на більш неформальному святі - дозволити подружкам підкреслити свою індивідуальність і вибрати вбрання, в яких кожній буде комфортно.

Правило 9: весільний транспорт - це лімузин

Незручно і вже нікого не здивуєш - лімузини точно втратили свою актуальність. Зараз важливіше атмосфера на вашому святі, а транспорт - це всього лише засіб пересування. Хоча, звичайно, для красивих фотографій відмінно підійде кабріолет, ретро-автомобіль, та хоч трактор, якщо ви хочете бути оригінальними!

Правило 10: весілля треба влаштовувати влітку

Літо дійсно вважається «весільним» сезоном, але ми раді, що все більша кількість пар вибирає для свого свята інші пори року. Звичайно, осінні дощі, зимові морози і весняна крапель значно скорочують вибір весільних майданчиків, зате дозволяють створити оригінальну концепцію і незвичайну стилістику торжества. Насичена палітра осені, затишок зими, ніжність пробудження від сну природи навесні - все це дарує особливу чарівність весіллям «не в сезон»

Правило 11: потрібно кидати букет та підв’язку

Не кожна наречена захоче, щоб наречений знімав підв'язку при гостях, тому цю традицію цілком можна замінити киданням метелика або «телефонної книжки холостяка». Що стосується букета, то його можна і подарувати, і розіграти, і укласти в короб, а подружкам подарувати ключі, серед яких лише один буде відповідним - варіантів дуже багато.

Правило 12: весільний танець повинен бути оригінальним

Ми вже зрозуміли, що весілля - це не привід когось здивувати, а ваше з нареченим свято. Тому танець повинен бути віддзеркаленням вашої пари. Хочете жартувати і вразити гостей - вперед! А хочете класики і романтики - не варто цього соромитися, вибирайте елегантний і красивий танець, саме він вам підійде.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео