Віра Олександрович

На Тернопільщині «усунули» кримінальників із Кавказу – поменшало і крадіжок (фото, відео)

Початок (1)

Рівень злочинності на Тернопіллі неухильно падає, а показники роботи поліції за усіма напрямками діяльності – суттєво поліпшуються.

Такими успіхами сьогодні, 26 березня, похвалився начальник Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол. Нагадаю, йшлося під час прес-конференції про підсумки роботи правоохоронців за перший квартал 2018 року.

[embed]https://youtu.be/qN6TuFGgvhY[/embed]

- На сьогоднішній день за загальним рівнем злочинності у нас - «мінус» 8,6%, порівняно із відповідним показником початку 2017 року, - говорить Олександр Богомол. – Щодо тяжких і особливо тяжких злочинів – «мінус» 2,6%. Тобто ми бачимо спад злочинності.

Богомол1
Богомол1

Щоправда, статистика убивств не змінилася: за перший квартал 2017-го і цього року правоохоронці зафіксували по 2 випадки. Останній стався вчора у Підволочиську (про це докладно читайте ТУТ прим.). Натомість інші цифри тішать, додає Олександр Богомол.

- Дуже приємно, що у тій статистиці – «мінус» 25% по крадіжках, - уточнює він. – Тобто зусилля, у тому числі, щодо нейтралізації етнічних груп із Кавказу, які сюди заїжджали, дають свої результати. Обстановка – контрольована.

[embed]https://youtu.be/TN4zC6pogWM[/embed]

- Тяжких тілесних ушкоджень торік було 6, а зараз – 5, - продовжує пан Богомол. – Нетяжких торік було – 282, а тепер – 265, тобто – «мінус» 6%. Щодо грабунків – то взагалі маємо «мінус» 32%.

Непогані результати показує цього року і відділ із боротьби із обігом наркотиків.

[embed]https://youtu.be/1MOiBcr6DU4[/embed]

Окрім того, до кінця квітня в області триватиме операція «Мігрант». Від початку року правоохоронці уже виявили 30 «нелегалів». Принагідно Олександр Богомол подякував усім, хто допомагає у цій справі. Мовляв, ті, хто перебуває в Україні нелегально часто порушують закон і це врешті погіршує криміногенну ситуацію на Тернопіллі.

Поліція1 (1)
Поліція1 (1)

Додамо, у прес-конференції брали участь інші керівники Головного управління Національної поліції в області. Озвучену ними актуальну інформацію читайте на «Терені» згодом.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео