Віра Олександрович

Тернопільщина: заради іміджу добилися максимального результату - 99%

Митниця3

Кількість оформлених Тернопільською митницею ДФС митних декларацій за принципом «єдиного вікна» зросла до 99%.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

За результатами роботи у лютому цього року на Тернопільській митниці ДФС майже 99% митних оформлень здійснили за принципом «єдиного вікна», - підсумовують у податковій. - Порівняно із лютим 2017-го, кількість митних оформлень із застосуванням такого принципу зросла на 50%.

Власне, сьогодні уже 99,3% (від загальної кількості) митних декларацій у Тернополі оформили із застосуванням принципу «єдиного вікна».

Нагадаємо, наразі у зоні діяльності Тернопільської митниці ДФС функціонують 4  місця митного оформлення товарів, де застосовують порядок інформаційного обміну між органами доходів і зборів, іншими державними органами та підприємствами за принципом «єдиного вікна» з використанням електронних засобів передачі інформації.

Із метою прискорення експортно-імпортних операцій і створення сприятливих умов для розвитку зовнішньоекономічної діяльності Тернопільська митниця ДФС запрошує всіх суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності здійснювати митне оформлення товарів за принципом «єдиного вікна», - підкреслюють у податковій.

karta_mitnits_
karta_mitnits_

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео