Кращі випускники тернопільських шкіл отримають можливість навчатися у ТНЕУ за рахунок міської ради?

studiki

Розширене засідання Вченої ради відбулось у стінах Тернопільського національного економічного університету. Під час заходу напередодні виборів нового ректора прозвітував ректор університету Андрій Крисоватий. Окрім цього, обговорили актуальні проблеми та питання навчального закладу.

Подію відвідав і очільник міста Сергій Надал. За словами міського голови, економічний університет є одним з кращих вузів країни і це одна з візитних карток міста.

- Сьогодні ТНЕУ - це один з найкращих закладів з підготовки управлінських кадрів економічного спрямування. Завдяки студентам, викладацькому складу та ректору університету, зараз успішно реалізується проект «Тернопіль – студентська столиця» щодо позиціонування міста, як найбільш зручного для здобуття вищої освіти для українських та іноземних студентів, - зазначає очільник Тернополя.

Також мер міста додав, що уже близько року діє Меморандум про співпрацю між Виконавчим комітетом міської ради та ТНЕУ, який поєднав великий інтелектуальний потенціал Університету та практичне управління містом. Ідеї молодих студентів щодо розвитку Тернополя вже реалізуються на практиці. Крім того, найближчим часом на сесії міської ради буде прийнята програма, яка передбачатиме фінансування навчання кращих випускників тернопільських шкіл у ТНЕУ з метою підготовки кваліфікованих управлінських кадрів з перспективою працевлаштування у виконавчих органах Тернопільської міської ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео