Орест Сарматський

Тернопільщина у Києві відкриває перед туристами світ мандрів (фоторепортаж)

заст29001

Міжнародна туристична виставка UITT'2018 «Україна – подорожі та туризм» триває у Києві.

Зустрічі з туроператорами й турагентствами, парад туристичних дестинацій 24 країн, знайомство з людьми з різних куточків світу та насичена ділова програма для представників туристичної галузі – все це відбувається на міжнародній  туристичній виставці UITT'2018 «Україна – подорожі та туризм», яка другий день триває у столиці України.

- UITT - це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.

На цій виставці Тернопільщина теж презентує свій туристичний потенціал. Показуємо зразки культурної спадщини, елементи гастротуризму, те, чим багаті наші музичні фестивалі, середньовічні фортеці та замки, а також цікаві атракції. Увагу відвідувачів привертає цікавий проект майстер-класів для туристів, а також екскурсії на унікальний віадук, які пропонують мандрівникам працівники тутешнього краєзнавчого музею і турисчтично-інформаційного центру. Також акцентуємо увагу відвідувачів нашого стенду на проекті «Тернопільське Придністер'я», - розповів начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський.

u02
u02

u03
u03

u04
u04

u05
u05

u06
u06

u07
u07

u08
u08

u09
u09

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео