Як відомій тернополянці в Києві нахамив таксист

Screenshot_1

Як уже повідомляв ТЕРЕН, відома тернополянка Аліна Френдій на тиждень стала редактором сторінки журналу «Modnakasta» в соціальній мережі Instagram. Тож деякий час дівчина перебувала в Києві. 

Там із нею трапилася не надто приємна ситуація. Спершу таксист відвіз не туди, куди потрібно, а потім ще й нахамив дівчині, вживаючи нецензурну лексику. Поліція перетелефонувала лише через годину після виклику.

- Викликала таксі 579 з точки А в точку Б. Приїхали. Заплатила 66 грн. Висадив зі словами «от там ще 100 м пройдетесь, бо там шлагбаум». Заходжу в будівлю, взагалі не орієнтуючись де я (я не місцева), питаюсь в перехожих як пройти в потрібне місце. На що мені відповідають, що я взагалі не на тій вулиці треба пройти пару км. Дзвоню до водія(в мене зберігся його номер) і кажу, хай вертається туди, де мене висадив і довіз на правильну адресу, бо я не орієнтуюсь. На що чую у відповідь «ой да, переплутал» і починає мені пояснювати ламаною російською куди Я МАЮ підійти і де він стоїть. Я ще раз повторюю, що не місцева, і хай під’їде туди, де мене висадив. А він почав хаміти, і послав мене на 3 букви. Я видихнула. Зла на весь світ, йду пішки куди мені треба по навігатору. Проходжу метрів 200 і стоїть той самий таксист. Їсть сємки, йому глибоко все одно на мене і мої проблеми. Підходжу, кажу «ну я знайшла вас, везіть мене далі», старалась себе стримувати, бо мені було треба вже і зараз. На що чую «слабопонімающих нікуди везти не збираюсь» і ще мільйон образ в свою сторону. Сказала, що або віддає гроші, або я викликаю поліцію і спиталась, чи має він ліцензію таксиста, але на мене він не реагував взагалі. Почув, за поліцію, акуратно сховав ті монітори, де приходять замовлення, телефон вимкнув, а шашку сховав в багажник. На базі таксі мені нічим не допомогли, переключали на техпідтримки. Та кому я там треба. А поліція передзвонила через годину і спиталась «що там в мене сталось». Таксист побіг. Я залишилась. Номери з окупованої території, поліція їх вичислити не зможе, - скаржиться Аліна Френдій.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео