Сергій Мельничук: «Я проти приватизації і продажу землі» (фото)

Сьогодні, 13 квітня, в прес-клубі Тернополя відбулась зустріч з засновником та першим командиром батальйону «Айдар», народним депутатом VIII скликання Верховної Ради України Сергієм Мельничуком.

На думку Сергія Мельничука, відшкодування ПДВ при продажі сільськогосподарської продукції має бути для тих, хто виростив продукцію, і має застосовуватися не вибірково на окремі культури, а на все. Великі корпорації буквально скупили всю землю на українських теренах, і за словами депутата - вони їм не потрібні.

- Я проти продажу! Тому, аграрії, дивіться, що робите і доводьте свої думки до очільників! Я проти продажу будь-якого майна і приватизації, бо в країні йде війна і наше майно все обезцінене. В першу чергу ми повинні закінчити війну, а потім думати як виставляти на продаж майно, яке є в країні. Земля – власність українців, їм вирішувати, що з нею робити. Але у будь-якому випадку, роблячи ринок землі, ми маємо дати їй справедливу ціну. Нам потрібно зробити ревізію тих земель, які є в країні, тому що повного обліку земель немає, вона не оцінена і підіймати питання продажу дуже рано, - зазначає народний депутат Сергій Мельничук.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«146795,146794,146793,146791»] Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео