Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (1)

Вистава «Ілюзія життя: За крок до тебе», концерт канадського композитора українського походження та найшвидшого піаніста світу - Любомира Мельника та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни. 

14 квітня  на вас чекає:

Концерт канадського композитора українського походження та найшвидшого піаніста світу - Любомира Мельника, який відбудеться у Тернопільській обласній філармонії. Початок о 20.00. Квитки – у касі.

У Тернопіль з концертом завітає оркестр прогресивного свінгу з Вінниці. Широко відомий гурт «The Hypnotunez» приїде в арт-бар «Коза», аби ще раз завоювати серця тернополян. Початок о 21:00.

Тернополян запрошують подивитись відверту комедію «Тестостерон, або Гормон кохання» у Тернопільському драматичному театрі імені Тасара Шевченка. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

15 квітня на вас чекає:

Тернополян запрошують подивитись виставу «Ілюзія життя: За крок до тебе» у Тернопільському драматичному театрі імені Тасара Шевченка. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

Цієї неділі, 15 квітня, громадська діячка та спортсменка Лілія Проць проведе традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбувається щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

У тернопільському драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка покажуть виставу для дітей під назвою «Каченя Пушок та задерикуватий Півень», автором якої є Б. Мельничук. Що ж розповідає дітлахам казка можна дізнатись вже 15 квітня. Початок о 13.00.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео