Оксана Бучко

Тернополянам розкажуть, як заощадити мільйон

390857

Складати особистий бюджет, розвивати навики грамотного витрачання коштів та способів заробітку в юному віці, а також опановувати мистецтво заощадження у різних життєвих ситуаціях навчать тернопільських школярів під час інтенсив-курсу із фінансової грамотності. Заняття на тему «Як стати фінансово успішним?» проведуть у ТНЕУ 21 квітня.

Також учням підкажуть, як виявляти різновиди банківського, телефонного та інтернет-шахрайства.

Інтенсив-курс проходитиме у формі дидактичних тренінгів, воркшопів, фінансових ігор і квестів. Розрахований на дітей віком 12-15 років. Курс дасть нагоду розвинути фінансове мислення у дітей, побачити нові можливості для розвитку, навчить шанобливо ставитися до грошей та ефективно управляти ними.

Починають заняття о 10 год. із сюжетно-рольової гри «Правила складання сімейного бюджету». Продовжать курс дидактичним тренінгом «Як заощадити мільйон?» та воркшопом про шахрайство. На завершення о 13 год. проведуть квест «Знайти і знешкодити фінансового шахрая».

Зареєструватися на участь в інтенсив-курсі можна за номером телефону 067 352 68 28, а більше дізнатися на сайтах kaf-fin.tneu.edu.ua та f-education.jimdo.com або в групі facebook.com/groups/futureeducationsince2015.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео