У селі на Кременеччині обіцяного сім років чекали (фото)

садок

Саме сім років знадобилося і діючій, і попередній районній владі на Кременеччині аби від задуму перейти до реалізації. Та довготривалі очікування того варті, переконують у селі Будки.

«Ідея будівництва дитячого садка у селі Будки з'явилася ще 2011 року, тоді ж і документи виготовили. Дотепер діти селян змушені були сидіти по домівках аж до досягнення шкільного віку, бо для реалізації плану бракувало коштів» – розповіла редактор Кременецького районного радіомовлення Зоя Карп`юк на своїй сторінці у Фейсбук.

І нарешті свято прийшло й у Будки. Там урочисто відкрили міні-дитсадок. Для розміщення групи переобладнали шкільну майстерню. З районного бюджету для цієї мети виділили 240 тисяч гривень. Ще 70 тисяч бюджету Будківської сільської ради пішло на придбання ліжок, шафок, іншого необхідного інвентарю.

«Будки – велике село. Потреба у дошкільному закладі тут назріла давно: своєї черги переступити ошатний заклад чекають і інші дітлахи, котрі з матусями прийшли на свято – але нині ще лише в якості глядачів...» – пише Зоя Карп`юк.

садок4
садок4

садок3
садок3

садок6
садок6

садок1
садок1

садок2
садок2

садок5
садок5

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео