У Тернополі судитимуть тих, хто погрожував прокурору

reshenie-suda-1

Працівники Тернопільської місцевої прокуратури уже передали до суду справу стосовно двох громадян Грузії, яких підозрюють в обкраданні автомобілів.

Чоловіків обвинувачуються відповідно до частини 1 статті 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства небезпечного для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), частини 1 статті 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), та частини 2 тої ж статті (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб).

Працівники прокуратури встановили, що іноземці проникали у чужі автомобілі та обкрадали їх. Загальна сума збитків - 77 тис  грн.

До того ж, під час розгляду апеляційної скарги на обраний запобіжний захід, один із іноземців погрожував убивством прокурору Тернопільської місцевої прокуратури. Тож до вищезгаданих статей до справи додали ще частину 1 статті 345 КК України (погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником своїх службових обов’язків) до покарання у вигляді 3 років обмеження волі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео