В футбольному клубі «Ланівці ОТГ» новий тренер

football

Відомий футбольний тренер, функціонер та арбітр Тарас Ярославович Романюк очолив ФК «Ланівці-ОТГ», який після чотирирічної перерви повертається до участі в обласному чемпіонаті та виступатиме в першій лізі. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Тарас Романюк свого часу був футбольним арбітром, обслуговуючи матчі чемпіонату Тернопільської області. Також працював адміністратором у тернопільській «Ниві», коли та виступала у другій лізі чемпіонату України. Останніх кілька років тренував ФК «Остап’є», який приводив до звання чемпіона Підволочиського району.

ФК «Ланівці-ОТГ» під керівництвом Тараса Ярославовича Романюка вже провів три товариських поєдинки. 10 квітня відроджена лановецька команда перемогла учасника чемпіонату Лановецького району ФК «Нападівка» – 2:1 (Тарас Свінцицький, Роман Журибіда), 12 квітня був зведений матч унічию з лановецьким «Цукровиком» – 0:0. І, насамкінець, 15 квітня у В. Дедеркалах ланівчани перемогли четверту команду першої обласної ліги за підсумками 2017 року ФК «Шумськ» – 5:1 (Тарас Свінцицький-2, Віталій Яцух-2, Андрій Хома – Артур Корянов).

А у середу, 18 квітня, у Ланівцях команда зіграє ще один товариський поєдинок проти збірної Тефіпольського району (Хмельницька область).

За словами Тараса Ярославовича, перед командою не стоїть завдання бути в призовій трійці першої ліги, однак у кожному матчі футболісти виходитимуть на поле з твердим наміром перемогти та потішити місцеву публіку, яка скучила за великим футболом.

Що ж до складу, то будуватиметься лановецька команда довкола досвідчених футболістів Михайла Оліяра та Андрія Хоми, які ще минулого року захищали кольори срібного призера першої обласної ліги підволочиського «Збруча».

Вибір читачів за тиждень

Відео