Оксана Бучко

«Подорож у країну професій» привезли в ОТГ на Тернопільщині

2018-04-19 ОТГ2

Пізнавальний та жвавий міні-квест «Подорож у країну професій» влаштували для школярів Байковецької ОТГ, що на Тернопільщині. Також вони мали змогу пройти тестування на визначення професійних нахилів та переглянути профорієнтаційні відеоролики. Такий профорієнтаційний урок для школярів провела фахівець центру зайнятості Інна Лісовська.

Під час уроку також йшлось про можливість проходження тестування на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри. Передувало зустрічі зі школярами проведення круглого столу з питань зайнятості.

Для учасників провели презентацію соціальних послуг служби зайнятості та ознайомили із можливими напрямками співпраці в контексті організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

Також розповіли про роботу Бізнес-інкубатора, який знаходиться в приміщенні центру зайнятості, запропонували жителям громади скористатись такими послугами служби зайнятості, як професійне навчання в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, підтвердження результатів неформального навчання, а також отримання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці.

Ознайомили учасників із можливістю створення віддаленого робочого місця фахівців центру зайнятості в приміщенні сільської ради до кінця поточного року.

За інформацією відділу активної підтримки безробітних ТМРЦЗ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео