Віра Олександрович

Сенсації не сталося: новим керівником апарату Тернопільської ОДА став колишній радник Барни (фото, відео)

Sikirynskyj

Керівником апарату Тернопільської обласної держадміністрації і п’ятим заступником голови ОДА Степана Барни став Віталій Сікіринський. Таке кадрове призначення стало можливим, завдяки одній із недавніх урядових постанов.

Нагадаємо, досі Віталій Сікіринський був начальником управління міжнародного співробітництва і фандрайзингу Тернопільської ОДА, перемігши у відповідному конкурсі на посаду. Проте якось особливо у цьому напрямку він себе не проявив. Хоча особисті заслуги у цього чоловіка все ж є, принаймні - перед Степаном Барною. Усім відомо, що він багато років був радником нинішнього голови ОДА.

Барна
Барна

Зауважимо, у кількох місцевих Інтернет-видань кандидаткою на 5-те крісло заступника голови ОДА бачили Світлану Беспоповцеву. Проте через появу прізвища цієї жінки серед претендентів на нову посаду відразу виникло чимало негативу, адже багато тернополян згадали її перебування у команді ОДА часів Хоптяна-Гоча. Втім, на посаді заступника керівника апарату ця пані працює ще із часів Ющенка і проявила себе як хороший фахівець. Проте отримати підвищення Світлані Беспоповцевій цього разу таки не судилося…

[embed]https://youtu.be/hQyFz8SsFn0[/embed]

До речі, про нове кадрове рішення Степан Барна оголосив сьогодні, 24 квітня, на засіданні колегії обласної держадміністрації. За нагоди він також представив присутнім нового голову Збаразької райадміністрації - Валерія Савчука.

Фото і відео автора, а також з сайту oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео