Чоловік, який вбив продавчиню на Тернопільщині, сяде на 14 років

123059

Три роки тому у Теребовлі трапилася трагедія. Там чоловік зарізав продавчиню ножем на забрав гроші з каси. Вбивцю нарешті засудили. Він отримав 14 років за ґратами.

У січні 2015 року житель Тернопільщини, вбивши продавчиню у магазині у Теребовлі, забрав 2 тис. 820 грн і втік з місця події.  Правоохоронці уже за декілька днів затримали 34-річного чоловіка.

Проте, як виявилося, це був вже далеко не перший злочин. Так, у 2014 р. чоловік у чортківському магазині «Живі квіти», пригрозивши продавцю ножем, заштовхав її у підсобне приміщення, де зв’язав руки та забрав у неї 200 грн і акумулятор до телефону. А у самому магазині зловмисник викрав із каси 6 тис 800 грн і втік. Про це повідомляють у прокуратурі Тернопільської області.

Після того, як розслідування було завершено, суд першої інстанції засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Проте 34-річний зловмисник подав на апеляцію. У суді апеляційної інстанції, зваживши на невиліковну хворобу підсудного, пом’якшили покарання та зменшили термін на один рік.

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео