На свята у ДТП на Тернопільщині травмувалося четверо людей

580de87ca0a35-1-4

Тридцяте квітня та перше травня на Тернопільщині не минули без дорожньо-транспортних пригод. За два дні у аваріях постраждало четверо людей, повідомляють на сайті tp.npu.gov.ua.

Автопригоду з потерпілими зафіксували правоохоронці 30 квітня у Почаєві. О 5:27 водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та в'їхав у дорожній знак.

В результаті удару травми отримало двоє пасажирів. Один із чоловіків звернувся до лікарні з закритим переломом кісток носа. У іншого медики діагностували тупу травму живота, пошкодження селезінки, забої грудної клітки та надбрівної дуги. Його госпіталізували у хірургічне відділення.

Того ж дня у лікарню потрапив і мешканець Тернополя. Чоловік потрапив під колеса автомобіля. Аварія трапилася у селі Смиківці на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка.

Водій транспорту марки  Mercedes-709 не обрав безпечного інтервалу та наїхав на велосипедиста, 1957 року народження, який рухався у попутному напрямку з авто. Потерпілого з закритою черепно-мозковою травмою, множинними забоями та ранами обличчя і голови доправили до лікарні. За попередньою інформацією і водій автомобіля, і двоколісника були тверезими.

У перший день травня трапилася дорожньо-транспортна пригода у Кременці. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі Шумськ-Кременець водій Камазу, повертаючи ліворуч і з'їжджаючи на другорядну дорогу, не пропустив автомобіль, який рухався головною трасою. Як результат, вантажівка врізалася у Volkswagen LT.

Удар не оминув безслідно для пасажира буса. Шістнадцятирічного хлопця із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоями шийного відділу хребта та множинними саднами голови госпіталізували в травматологічне відділення.

Усі автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео