На Тернопільщині розкажуть як потрібно волонтерити

Volontery2

12-13 травня у Копичинецькому музеї театрального мистецтва відбудеться дводенний тренінг «Школа Волонтерів» за підтримки ВГО «Поруч». Про це повідомляється на сайті Тернопільської ОДА.

Під час тренінгу учасники дізнаються про волонтерство та його особливості, опанують навички залучення ресурсів для проектів, написання та реалізації грантових проектних заявок. Тренери супроводжуватимуть групи учасників у процесі ідейної розробки проектів на користь громади, їхні розробки та оформлення бюджетів.

Для того, щоб процес був максимально практичним, громадська організація «Поруч» виділила мікрогрант розміром 5 тисяч гривень для підтримки найкраще підготовленого учасниками тренінгу проекту.

Заповнити реєстраційну заявку на участь у заході можна за посиланням: https://goo.gl/forms/3uFYQ7CvU6qHkgej1

Цільовою аудиторією проекту є активні молоді люди, в першу чергу студенти, активісти, представники громадських організацій, а також всі охочі. Під час тренінгів учасники отримають не лише чітке уявлення з історії волонтерського руху, правового статусу волонтера, діяльності громадських організацій, а й основні навики, необхідні для обговорення рішень, прийнятих місцевою владою, щоб встановити діалог між різними групами спільноти, усвідомлення можливості кожної людини брати участь у суспільному житті своєї громади, а також отримають навики написання грантових заявок та отримання фінансування на власні проекти.

Тренери Арсен Келічавий (Arsen Kelichavyi ) та  Мельник Оксана (Oksana Melnyk) уже провели близько 60-ти тренінгів з фандрайзингу та проектного менеджменту в Україні.

Кооридинатор проекту Келічавий Богдан (

 , moskalcharivnyk@gmail.com)

Вибір читачів за тиждень

Відео