Вже завтра в Тернополі пройде масштабна хода військовиків (фото, відео)

Сьогодні, 2 травня, на території Тернопільської військової частини А3215 відбувся брифінг за участю командира частини Сергія Баранова, прес-офіцера Юрія Кульпи та начальника клубу ТОАБ Юлії Шкугра.

Полковник військової частини А3215 Сергій Баранов розповів як відбувалось прибуття бійців у Тернопіль, де перебували чоловіки та чим займались хлопці в зоні проведення АТО. Також командир бригади повідомив про заходи, які планують провести завтра, 3 травня, на території театрального майдану.

Прес-офіцер ТОАБ Юрій Кульпа розповів про задум дійства і подякував всім, хто долучився до проведення заходу. Також розповів про кліп, який нещодавно «вийшов у світ» в пам'ять про хлопців, які поруч з побратимами, боронивши рідний край, загинули за краще майбутнє країни.

Начальник клубу Тернопільської артилерійської бригади Юлія Шкугра проінформувала більш детальніше про урочисті заходи, які плануються на завтра.

Відомо, що близько півтори тисячі військовослужбовців візьмуть участь у флеш-мобі.

Цим дійством командування 44-ї артилерійської бригади акцентує на популяризації військової служби за контрактом та запрошує долучитись усіх бажаючих до служби в Тернопільську окрему артилерійську бригаду.

[gallery columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«150784,150782,150781»]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео