На Чортківщині вже святкують День Матері

1494496914

Днями,3 травня, вперше у Чортківському районі в районному комунальному будинку культури ім. К. Рубчакової відбулося родинне свято, приурочене Дню Матері «Благословенне у віках те материнське лоно», повідомляє Чортківська райдержадміністрація.

Захід організований відділом культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації.

На свято зібралося чимало жителів Чортківського краю та їх гості. Головними учасниками дійства були присутні милі, добрі жінки: жінки-доньки, жінки-матері, жінки-бабусі. Перед початком святкове дійство благословили всечесні отці – Мирослав Думич та Михайло Левкович.

З вітальним словом виступив заступник голови райдержадміністрації Іван Віват, який сердечно привітав присутніх жінок з Днем Матері та побажав здоров’я, миру і сімейного благополуччя. На свято були запрошені багатодітні родини Чортківщини.

Опісля, запрошені родини отримали пам’ятні подарунки та були відзначені Подяками відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації за участь у родинному святі, приуроченому Дню Матері «Благословенне у віках те материнське лоно». Гості свята з радістю переглянули концертну програму з виступів кращих колективів і артистів нашого району.

Фото з заходу можна переглянути ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео