Тернопільські бійці перемогли колег із Закарпаття

0-02-05-22a6700e3c9cd3d87bc743167ccb31c6ae0f17928a959e4aeb0a00e4ee223dc9_full

Вчора, 5 травня, відбувся перший домашній поєдинок збірної Тернопільської області АТО у підгрупі «Захід» відкритого чемпіонату України серед учасників АТО з футболу. Наші земляки здобули перемогу над командою «Карпатська земля» (Закарпатська область) – 2:0. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Рахунок у матчі відкрив Василь Крочак на 13-й хвилині. А на третій компенсованій хвилині подвоїв перевагу тернополян Віталій Микитюк, який вийшов на заміну, помінявши саме автора першого голу.

Це був поєдинок у рамках третього туру чемпіонату України серед учасників АТО. В попередніх двох тернополяни зіграли внічию – 1:1. В першому турі збірна «Захід» у Винниках протистояла команді «Прикарпаття АТО», а в другому, теж у гостях, розійшлася миром з колективом «Рівне АТО».

Після трьох турів збірна Тернопільської області учасників АТО має у своєму активі п’ять очок і серед дев’яти команд-учасниць займає місце у верхній частині турнірної таблиці підгрупи «Захід». Наступний матч тернопільська команда зіграє 12 травня проти «Легіону» (Національна академія сухопутних військ).

Ці змагання вперше відбуваються під егідою Федерації футболу України.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео