У Тернополі презентують горор-новинку

30806089_2414849708540675_8916396801349378181_o

Презентація книжки Ігоря Антонюка «Шепіт сосен» відбудеться вже завтра, 8 травня, о 17:00 у Тернопільській Книгарні «Є», розташованій по вулиці Валова. 

Модератор – Юрій Матевощук.

- Якщо Ви вважаєте, що справжній страх залишився десь у далекому дитинстві, то ви помиляєтесь. Він набагато ближче. Він далеко не йшов, - йдеться у описі. - Хочете відчути його холодний подих у себе за спиною? Просто відчиніть йому двері. Ці двері, це: “Шепіт сосен”. Десь там, у дитинстві, ми набуваємо своїх найпотаємніших страхів. Знаємо, що зараз налякаємося, але гра тіней манить нас.

Герої оповідань – люди зі своїми мріями, кожен – зі своєю неповторною історією. Найважче – закоханим ангелам, найлегше – привидам, адже їм однаково, вірите ви у них чи ні.

Читаючи цю книжку, будьте обережними зі своїми бажаннями, бо вони мають властивість здійснюватися…

Антонюк Ігор Васильович народився на Тернопільщині у с. Скоморохи (Тернопільський р-н). Закінчив історичний і педагогічний інститути Прикарпатського університету ім. В. Стефаника. Тривалий час працював і працює педагогом-організатором у дитячому таборі “Петрос”, на Яремчанщині. Живе в Івано-Франківську. Улюблені книги: “Мартін Іден” Дж. Лондона та “Квіти для Елджернона” Д. Кіз. Друкувався у журналі “Склянка часу”, “Текстover”, горор-збірниках “Повна темрява”, “Дотик Зачаєного жаху”

Вхід вільний.

Вибір читачів за тиждень

Відео