На Тернопільщині «Арсенал»  святкує перемогу над ФК «Вишнівець -2» (фото)

14

Багато голів побачили глядачі у відкладеному матчі першого туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, у якому «Арсенал» з Білокриниці (Кременецький район) у гостях до певної міри несподівано здобув вольову перемогу над ФК «Вишнівець-2» – 3:2 і записав собі в актив першу історичну перемогу. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу у Тернопільській області.

На початку матчу здавалося господарі здобудуть легку перемогу. Вже до восьмої хвилини ФК «Вишнівець-2» вів у рахунку, маючи перевагу в два м’ячі. Обидва голи на рахунку Миколи Корзуна. У першому випадку він першим зіграв на добиванні після потужного удару партнера і не зовсім впевнених дій голкіпера гостей Олексія Шишигіна (1:0). А за дві хвилини Корзун замкнув передачу з правого краю атаки вишнівецької команди (2:0).

Тим не менше підопічні головного тренера «Арсеналу» Олега Бендесюка не впали духом, а вже через п’ять хвилин зуміли зрівняти рахунок. Героєм команди з Білокриниці став атакувальний півзахисник Сергій Коваль. Спершу він пройшов по центру і перед штрафним майданчиком пробив у праву від воротаря ФК «Вишнівець-2» Михайла Горліцького «дев’ятку» (2:1). А за дві хвилини той ж Коваль пройшов з м’ячем декілька метрів та потужно пробив по центру воріт. Голкіпер господарів відбив м’яча, а на добиванні першим виявився нападник гостей Роман Клак, який власне і зрівняв рахунок (2:2). А в другому таймі перемогу «канонірам» приніс Сергій Федорук, котрий вийшов на заміну. Він втік по правій бровці, змістився у штрафний майданчик і пробив у нижній правий від голкіпера кут воріт (2:3)…

12
12

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео