Зниклий Віталій Коник змушений був покинути межі області

1

Щойно з'явився офіційний коментар щодо факту зникнення Віталія Коника, якого розшукували минулого тижня на Тернопільщині. Нові обставини повідомили у Тернопільському Обласному Штабі НВР “Правий сектор”.

- Повідомляємо, що маємо чіткі підстави вважати що Віталій живий. Виглядає на те, що його зникнення є результатом реалізації ним, попередньо отриманих інструкцій, які він повинен був застосувати у разі прямої загрози його життю чи здоров'ю. А саме пункту про терміновий виїзд за межі області у випадку чітких ознак реалізації погроз на практиці, - пише керівник Обласного Штабу Назар Сарабун. - Вдячні за прикладені до його пошуку зусилля працівникам ГУНП в Тернопільській області та нацгвардії.

Не виключають, що причиною ситуації яка склалася, є прямі погрози від співробітника департаменту захисту економіки в Кременецькому районі Лісничука, котрі зі слів Коника надходили йому з анонімних номерів по телефону (люди котрі це чули від Віталія вказали це у своїх свідченнях під час допиту).

- Також відомо, що зі сторони кримінального світу (люди котрі володіють кривавими коштами здобутими незаконним шляхом) готують ряд провокативних заходів по дискредитації Віталія Коника та справи яку він робив. Його попередня діяльность, спрямована на боротьбу проти московського патріархату та корупціонерів у владі Кременця була кісткою в горлі багатьом. Оскільки дана подія стала резонансною, то не виключаємо можливих подальших провокаційних варіантів розвитку подій довкола цієї ситуації, - продовжує Назар. - Залишаємо за собою право діяти в інтересах націоналістичної справи та подальшого захисту як нашого побратима – Віталія Коника, так і його сімї!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео