Тернополянам на замітку: 11 смачних продуктів, що знижують апетит

depositphotos_84229664-stock-photo-candle-in-coconut-avocado-coffee

Чимало тернополян мріють про ідеальну статуру та красиві форми, проте ніяк не можуть відмовитися від калорійної їжі, виправдовуючись, що вона дуже смачна. Тож експерти в області здорового харчування сформували перелік смачних продуктів, які можна вживати для зниження апетиту.

Такі продукти, як повідомляє інформаційний ресурс, не тільки не зашкодять фігурі, але і наситять ваш організм необхідними йому речовинами, повідомляє newsyou.info.

Першою в списку йде червона риба. В ній містяться омега-3-поліненасичені жирні кислоти і важливі протеїни. Наступний продукт - авокадо. У ньому є не тільки корисні жирні, але і олеїнової кислоти - останні сприяють зниженню відчуття голоду. Також до цього списку потрапила кава. Цей напій сприятливо впливає на обмінні процеси, а також сприяє насиченню, якщо вживати його перед їжею. Крім того, добре втамовують голод насіння чия (вони, крім того, знижують рівень шкідливого холестерину), курячі яйця (це взагалі відмінний засіб для позбавлення від зайвої ваги), червоний перець (може з високою ефективністю розщеплювати жир), йогурт (якщо він, звичайно, натуральний), імбир (зміцнює імунну систему), вівсянка (містить корисні вуглеводи), сочевиця і шпинат.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео