Орест Сарматський

Дві школярки з Тернопільщини побували на саміті

9f1c4732590d1335973e7bd9b5b26f4f (Copy)

У Пущі-Водиці, на базі міжнародного дитячого центру «Артек» відбувся Всеукраїнський саміт проактивної молоді «Б.У.М.» .

Учениці Микулинецької опорної загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів, члени Ради школи і активістки ГО «Микулинецька ініціатива» Мар'яна Фесій та Віка Бикова успішно пройшли конкурсний відбір і отримали запрошення на всеукраїнський Саміт проактивної молоді «Б.У.М.» (Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.). Про це повідомляє сайт Микулинецької громади .

Саміт створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї України.

DSC_0043 (Copy)
DSC_0043 (Copy)

У програму саміту входять лекції на різноманітні тематики: мотивація й постановка цілей, особистісний розвиток, самопрезентація, робота з громадою тощо. Окрім цього, воркшопи й завдання допомагають учасникам усвідомити свою роль у суспільстві й показують можливості розвитку власної громади.

Підлітки поглиблюють розуміння соціальної активності, знання технік проектного менеджменту й особливостей функціонування неприбуткових організацій. «Б.У.М.» надає їм усі необхідні інструменти для подальшого життя соціально активних особистостей.

Вибір читачів за тиждень

Відео