Віра Олександрович

Добитися аудієнції на Білецькій змогли набагато більше тернополян

ДФС3

У ДФС Тернопільщини із початку цього року провели 53 особистих прийоми. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

 - Протягом січня-квітня 2018 року посадові особи територіальних органів ДФС у Тернопільській області провели 53 особистих прийоми громадян, - звітують у податковій. – Це - на 37 прийомів більше, ніж за аналогічний період торік.

При цьому 12 прийомів провели перший заступник, заступники начальника ГУ ДФС у Тернопільській області, а 38 – інші посадові особи Головного управління.

 - Ще два прийоми провела начальник Тернопільської митниці Оксана Антонович, а один – інша посадова особа ДФС, – додають у податковій.

На особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 22 підприємці, двоє безробітних і 26 громадян інших категорій (керівники/бухгалтери суб’єктів господарювання – прим.). У трьох запитувачів визначити соціальний стан неможливо.

За результатами проведених особистих прийомів, усім громадянам надали усні роз’яснення.

Довідка. Записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за номером: (0352) 43-46-33. Дізнатися, хто із керівництва ГУ і коли приймає, можна на субсайті Територіальних органів ДФС у Тернопільській області.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео