Орест Сарматський

Після скандалу тернопільська "Нива" таки продовжить виступи у чемпіонаті

78335e30d34686bc136ca88ea9bfe9d75afb03a1600a8 (Copy)

Футбольний клуб «Нива» (Тернопіль) і надалі братиме участь у сезоні 2017/18 .

 - Одразу ж після завершення Ради ПФЛ у Будинку футболу стало відомо, що ФК «Нива» (Тернопіль) продовжить участь у сезоні 2017/18 у Групі А Другої ліги, повідомляє сайт Sports.te.ua.

Це стало можливим після зустрічі директора клубу з Президентом Професіональної футбольної ліги Сергієм Макаровим та головою Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі. У результаті керівництво клубу ухвалило рішення продовжити участь у чемпіонаті.

Нагадаємо, що тернопільська «Нива» знялася з другої ліги через скандал з арбітром. Про перебіг скандалу ТЕРЕН писав ТУТ, ТУТ і ТУТ. Керівництво клубу направило президенту Професіональної футбольної ліги України Сергію Макарову лист про припинення участі в другій лізі.

«Рішення було прийнято після отримання пояснень від комітету арбітрів ФФУ щодо епізодів скандального матчу «Нива»-«Агробізнес». Оскільки комітет повністю виправдав всі спірні моменти на користь дій арбітра, клуб виконує свою обіцянку і не братиме участь в чемпіонаті. Ми не будемо брати участь в брудних і корумпованих іграх, які повністю прокололи український футбол. Вважаємо за доцільне вкладати власні зусилля і кошти в розвиток дитячо-юнацького футболу, а не грузнути в болоті нечесного професійного футболу», – йшлося в заяві клубу.

Фото - з допису                          

Вибір читачів за тиждень

Відео