Кременецький міський голова заветував рішення сесії (фото)

IMG_4869

Своїм розпорядженням кременецький міський голова Олексій Ковальчук зупинив рішення сесії. Таке рішення очільник прийняв після зустрічі та перемовин у Кременецькій міській раді із вчителями, учнями та батьками шкіл №3 та №4. Нагадаємо, що на останньому засіданні сесії депутати підтримали рішення щодо реорганізації із триступеневих у двоступеневі трьох кременецьких шкіл. 

IMG_4866
IMG_4866

IMG_4868
IMG_4868

«Під час зустрічі обговорили питання щодо рішення 38 сесії від 18.05.2018 №2256, що стосувалося зміни організаційно-правової форми та назви двох шкіл міста та реорганізацію цих навчальних закладів із триступеневих у двоступеневі. Міський голова прийняв розпорядження «Про зупинення дії рішення сесії Кременецької міської ради VII скликання» та на 39 сесії Кременецької міської ради, котра відбудеться 31 травня 2018 року, повторно розглянути рішення 38 сесії міської ради VII скликання від 18.052018 №2256 «Про зміну організаційно-правової форми та назви  Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Кремецької міської ради Тернопільської області на Кременецьку гімназію №4 Кременецької міської ради Тернопільської області» із врахуванням зауважень, зазначених в розпорядженні», – повідомляють на сайті Кременецької міської ради.

Також в інформації наголошують, що до таких кроків депутати вдалися через нестачу коштів на фінансування заробітної платні освітянам. На сьогодні дефіцит становить понад 7 млн. грн.

Проблема з нестачею коштів на фінансування освітньої галузі існує не лише у Кременці, схожа ситуація і в Чорткові. Загалом у державі дефіцит освітньої субвенції сягає 4 млрд. грн.

Фото Кременецька міська рада

Вибір читачів за тиждень

Відео