Віра Олександрович

Тернопільська поліція працює у посиленому режимі – в область їдуть іноземці (фото, відео)

Богомол1

Аж 80 тернопільських поліцейських поїхали у Київ, аби допомогти столичним колегам стежити за порядком під час проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.

Про це сьогодні, 23 травня, повідомив начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол. За його словами, порядок у столиці охоронятимуть і патрульні, і звичайні поліцейські.

[embed]https://youtu.be/w2MMIXbC9sI[/embed]

Серед завдань, які поставили перед тернопільськими поліцейськими: супровід іноземних фанів до спортивних об’єктів і місць проживання, а також - допомога представникам обох команд. Нагадаємо, фінал Ліги Чемпіонів із футболу відбудеться цієї суботи, 26 травня.

Натомість ті правоохоронці, які залишилися на Тернопільщині, у посиленому режимі несення служби працюють уже зараз. І це триватиме упродовж кілька днів.

- У жодному разі не роблю рекламу форуму «Тернопільщина INVEST-2018», - продовжує головний поліцейський краю. – Просто на цьому заході очікують чимало делегацій із іноземних держав, а також від їхніх дипломатичних представництв. Тому принагідно прошу усіх тернополян надавати допомогу іноземцям, якщо вони такої потребуватимуть. Адже це – наші гості…

Додамо, форум «Тернопільщина INVEST-2018» стартує уже завтра, 24 травня, і триватиме 2 дні. Усі урочистості, робочі зустрічі і дискусійні панелі проходитимуть у Збаражі.

Окрім того, під час прес-конференції йшлося про резонансні справи останнього часу (читайте ТУТ і ТУТприм.).

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео