Віра Олександрович

У нападі на родину тернопільського підприємця підозрюють кавказців на «євробляхах» (фото, відео)

Богомол_основне

У розбійному нападі, що стався в Ангелівці Тернопільського району уночі на 22 травня, підозрюють чоловіків, які розмовляли із кавказьким акцентом.

Розшукують поліцейські трьох або чотирьох зловмисників, які пересуваються на «євробляхах». Про це сьогодні, 23 травня, повідомив начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол.

[embed]https://youtu.be/KmkaNvyVMaA[/embed]

Нападники, за його словами, жорстоко побили підприємця, який першим дав їм опір. На щастя, травми його життю вже не загрожують.

- Пробралися зловмисники до хати через вікно. Напад стався близько 2 ночі, - каже пан Богомол. - У цей момент вдома були підприємець з дружиною, їхній син, а також мати когось із подружжя. Тобто – повна, нормальна родина.

Богомол2
Богомол2

Один із нападників заліз у кімнату, де спала дружина підприємця, і напав на неї. Але господиня почала мужньо захищатися.

- Вона відразу поводилася правильно. Почала кричати, що вже повідомила у поліцію, - розповідає Олександр Богомол. – Окрім того, захищаючись, добряче відгамселила нападника праскою. Злякавшись, зловмисники почали утікати через паркан.

Господарі, за словами поліцейського, добре чули кавказький акцент. Особливо, коли зловмисники вимагали: «Давай дєньгі!».

[embed]https://youtu.be/hOz4PFF6UN4[/embed]

- Ми розуміємо, що це могла бути група кавказців із прив’язкою до місцевої кавказької спільноти, - додає Олександр Богомол. – Тому звертаємося до усіх тернополян, просимо повідомляти у поліцію про підозрілих осіб кавказької зовнішності, особливо якщо вони пересуваються на авто із «євробляхами».

До речі, нападники не встигли нічого забрати. Потягнули лише один перстень. Проте залишили на місці події чимало слідів. Усі ці докази поліцейські зібрали і сподіваються використати як доказову базу для покарання зловмисників.

- Цей злочин дуже схожий на розбійний напад, що стався минулого року у Білій, - підсумовує пан Богомол. – Там, нагадаю, господиня смертельно поранила ножем одного із нападників. Але у суді це визнали самообороною і жінку виправдали.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео