Віра Олександрович

Деякі випускники на Тернопільщині отримали подяки і… гроші (фото)

Основне

Останній дзвоник сьогодні, 25 травня, пролунав для учнів в усіх школах Тернопільщини. Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр – не виняток.

Туди на святкову лінійку традиційно завітали працівники Головного управління ДФС у Тернопільській області, які вже багато років опікуються вихованцями центру.

- Були і музичні вітання дітей, і промови педагогів та гостей свята, і вручення грамот, - кажуть у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. - Причому для випускників, які покидали стіни рідного навчального центру, свято було особливим – і радісним, і сумним одночасно.

Усі випускники спеціалізованого закладу у Теребовлі отримали від школи не тільки атестати, а й грамоти і подяки. Натомість від Тернопільської обласної Ради Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС їм передали невеличку матеріальну допомогу. Окрім того, усім діткам, присутнім на святі, голова обласної Ради Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС Оксана Наконечна вручила солодкі подарунки.

- Безмежно дякую колективу Головного управління ДФС у Тернопільській області за надання матеріальної допомоги дітям з особливими освітніми потребами, адже це стало для них приємною несподіванкою, - каже директор закладу Марія Кацан.

До речі, про те, як прощалися зі школою учні у Тернополі, можна переглянути ТУТ.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«156197,156198,156199,156200»]

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео