На Тернопільщині діти прощалися з школами

55

Вчора 14 випускників Почапинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. стають повноцінними громадянами, які вже самі будуть визначати свій шлях, свій розвиток та майбутнє. А тому дуже приємно, що молоде покоління приєднується до розбудови та розвитку української держави, яка сьогодні взяла курс на євроінтеграцію. Адже майбутнє України – за молоддю. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час Свята останнього дзвоника, який він відвідав у Почапинцях Тернопільського району.

Очільник області нагадав, що протягом останніх двох років з державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету у школу в Почапинцях було вкладено майже 6 мільйонів гривень. За ці кошти завершили зовнішній ремонт із перекриттям даху, а також утеплення фасаду й оновлення його за вимогами нового освітнього простору.

Не забуває держава й про інші навчальні заклади. Адже в області уже вдалося оновити 100 шкіл, модернізувати комп’ютерні класи, закупити 52 шкільних автобуси. Якість освіти, за словами голови ОДА, дозволить покращити й освітня реформа, яка розпочалася в Україні.

Вибір читачів за тиждень

Відео