Трагічний вік-енд на Тернопільщині: троє загинули, тринадцятьох госпіталізували (фото)

1

Три автопригоди трапилися минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. У результаті  до лікарні потрапили тринадцять осіб, а троє людей загинули, пише Досьє 102

3
3

5
5

7
7

Автопригоду з потерпілими зареєстрували правоохоронці на Теребовлянщині. 26 травня о 19:20, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече автомобіль CHEVROLET Lacetti з'їхав у кювет та врізався в дерево.

За попередньою інформацією, аварію спровокував водій автомобіля Mercedes. Він, здійснюючи маневр обгону на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію. Під час обгону зустрічною рухалася інша іномарка і, аби уникнути удару, кермувальник змушений був з'їхати на узбіччя. Проте авто вчасно не спинилося і врізалося в дерево.

Із травмами та переломами до лікарні потрапили водій CHEVROLET і два пасажири. Проте врятувати життя сімнадцятилітній дівчині медикам не вдалося. Вона померла в реанімаційному відділенні.

П'ятеро людей госпіталізували до медзакладу 27 травня і на Зборівщині. Там не розминулися автомобілі  Peugeot Partner та Citroën Berlingo. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій Peugeot, рухаючись з Тернополя у напрямку Львова, на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, та врізався в інший транспортний засіб.

До лікарні із ушкодженнями потрапили троє пасажирів з Citroën та водій і пасажир з мінівену. У потерпілих забої, переломи та інші ушкодження.

На автодорозі Підволочиськ-Скалат водій автомобіля VOLKSWAGEN Passat на ділянці між селами Іванівка та Качанівка Підволочиського району не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався у дерево.

На момент аварії в іномарці, крім водія, перебували четверо пасажирів - усі жителі села Іванівка. В результаті удару кермувальник та дев'ятнадцятирічний пасажир загинули на місці автопригоди. Решту потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Їхній стан медики характеризують, як дуже тяжкий.

Усі автопригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео