На Тернопільщині розшукали зниклу з дитиною

1

Жительку села Мечищів та її малолітню доньку розшукали працівники поліції. 27-річна жінка пішла з дому ще 18 травня, взявши з собою 4-річну дитину.

Нагадаємо, до працівників поліції звернувся батько розшукуваної. Чоловік повідомив, що поки був у районному центрі, його донька забрала онуку та пішла з дому. Краянку розшукували декілька днів. Увесь цей час вона перебувала в селищі Коропець Монастириського району. Туди мати з донькою подалася до свого знайомого, у якого і мешкала, пише Досьє 102.

Навіть довідавшись, що її розшукують, жінка не поспішила повідомити про своє місцеперебування рідним. Допомогли розшукати її  місцеві мешканці.

Правоохоронці доправили матір з дитиною до Бережанського відділу поліції.  Дівчинку поліцейським довелося помити і переодягнути у чистий одяг, адже мати не переймалася її належним доглядом.  Невдовзі за нею приїхали бабуся та дідусь.

Інформацію про горе-матір працівники поліції передали до місцевої служби у справах дітей, які розглянуть доцільність перебування  малолітньої доньки під її опікою.

Вибір читачів за тиждень

Відео