Тернопільські школярі отримали заслужені грамоти (фото, відео)

До Дня захисту дітей у приміщенні Тернопільської міської ради нагородили 32 учнів, які протягом 2017-2018 навчального року проявили активну життєву позицію. Ці діти є лідерами учнівського самоврядування, спортсменами, учнями з числа дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування, проте є талановитими та обдарованими.   

- У місті Тернополі така акція проводиться вперше. Міський голова підтримав таку ініціативу, - додає Зоряна Здеб, начальник служби у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради. – Як подарунок, діти отримають грамоти, книгу, пам'ятні листки про місто Тернопіль, блокнот, ручку, солодощі та футболки.

Привітав дітей та вручив їм заслужену нагороду міський голова Тернополя Сергій Надал.

У сесійні залі міської ради зібралося чимало люду: діти та їхні батьки. Сьогодні у них свято. За свою активну участь у житті навчального закладу, спортсмени та обдаровані дітки, отримали подарунки та грамоти. Кожен із них каже, що така нагорода за працю приємна і головне є стимулом працювати далі.

- Я маю честь, прийти сьогодні і отримати нагороду за наш шкільний парламент. Ми завжди намагаємося у школі організовувати різні заходи, докладаємо багато зусиль, щоб ставати кращими і робити для нашої школи все можливе, - каже Оксана, учениця Тернопільської української гімназії ім. І. Франка.

- Я є учасником свого шкільного парламенту. Ми проводимо багато різних заходів та акцій, де я беру участь, - розповідає учениця Тернопільської класичної гімназії, Гордійчук Юля. - Я вважаю, що будь-яка нагорода приємна, а участь у подібних заходах є новим досвідом та додає впевненості у собі. 

- Я займаюся волейболом з 10 років, зараз мені 13. За свою участь у змаганнях, отримав нагороду – виграв чемпіонат України. Баскетболом займаюся лише у школі та дуже радий знаходитися тут сьогодні, - ділиться своїми враженнями учень Тернопільської спеціалізованої школи № 29, Анатолій.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«157677,157672,157673,157674,157675,157676»]

Фото та відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео