Жертви аварій - наслідки ДТП на Тернопільщині (фото)

1й

Одна людина загинула, інші з травмами потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортних пригод на дорогах Тернопільщини, повідомляє Досьє 102.

Першого червня до Теребовлянської лікарні в реанімаційне відділення бригада швидкої привезла двадцятивосьмирічного чоловіка. У нього медики констатували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом основи черепа, крововилив мозку та множинні переломи ребер. Ушкодження житель району отримав внаслідок аварії.

За попередніми даними, автопригода трапилася на автодорозі між селами Довге та Долина. Потерпілий, керуючи мотоциклом «Іж-6», не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та врізався в дерево.

4й

Травми чоловіка виявилися несумісними із життям.

З відкритою черепно-мозковою травмою, струсом, забійною раною черепа та відкритим переломом гомілки до лікарні потрапила вісімдесятип'ятирічна мешканка Тернополя. Травми пенсіонерка отримала в результаті ДТП.

Трапилася аварія 2 червня у Шумську. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes Vito на перехресті двох вулиць у райцентрі, не надав перевагу у русі й зіткнувся з автівкою марки ЗІЛ-130. Вантажівка рухалася головною дорогою міста.

Потерпіла жінка - пасажир іномарки.

Відомості про всі три автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео