У двох ДТП на Монастирищині є загиблі та потерпілі (фото)

3

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рваною раною тім'яної ділянки голови та правої кисті, а також з саднами ніг до лікарні бригада швидкої госпіталізувала жителя району 1977 року народження. Ушкодження чоловік отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 3 червня близько 23:15 в Монастириську.

За попередніми даними, на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль не розминулися автомобіль RENAULT MEGANE із мотоциклом VIPER ZS150-A. В результаті удару травми отримав водій двоколісного транспортного засобу. Причини аварії встановить слідство, пише Досьє 102.

4
4

Ще одну автопригоду з летальним наслідком зареєстрували працівники поліції в Монастириську. Четвертого червня близько 20:00 водій автомобіля Ford Transit Connect збила пішохода.

Нещастя трапилося на автодорозі сполученням Бережани-Підгайці-Монастириськ. Потерпілий йшов проїжджою частиною. В результаті удару сімдесятиоднолітнього чоловіка із ЗЧМТ, струсом, забійними ранами голови та тулуба, з переломами та в церебральній комі доправили до медзакладу в реанімаційне відділення. Проте врятувати життя пенсіонерові не вдалося. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео