У одній із трьох ДТП на Тернопільщині постраждала місячна дитина

1 (1)

До реанімаційного відділення після дорожньо-транспортної пригоди потрапив місячний хлопчик. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс, гематома тім'яної ділянки голови. За меддопомогою звернулася і мама малолітнього та ще один пасажир.

Аварія трапилася 5 червня о 13:29 у Чорткові. За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota Camry на нерегульованому перехресті не пропустив автівку, яка рухалася головним шляхом. В результаті - врізався в Audi 100. Усі потерпілі з Audi. Після надання меддопомоги потерпілих, крім дитини, відпустили за місцем проживання.

Водій Toyota Camry з місця пригоди втік. Проте уникнути відповідальності йому не вдасться, оскільки правоохоронці розшукали порушника. Чоловік стверджує, що залишив місце події, оскільки побоявся самосуду.

Наприкінці робочого дня ще одну аварію зареєстрували поліцейські на Чортківщині. На центральній дорозі у селі Свидова кермувальник легкового автомобіля Peugeot Partner збив велосипедиста. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Волосипедиста госпіталізували до лікарні. Його стан медики характеризують, як важкий. В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Порушення правил дорожнього руху інкримінують правоохоронці і учасникам автопригоди на Підгаєччині. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля ВАЗ 212140 допустив зіткнення з мотоциклом Viper. У водіїв взяли кров. За попередніми даними, кермувальник Ниви перебував у стані алкогольного сп'яніння. До лікарні з травмами потрапив кермувальник мототранспорту та його пасажир.

4
4

Усі факти щодо ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Джерело: Досьє 102.

Вибір читачів за тиждень

Відео