Футбольний клуб з Монастирщини святкує свою першу історичну перемогу

1_pui4pma

«Юність» з Горішньої Слобідки Монастириського району в 6-му турі першої ліги здобула першу історичну перемогу в чемпіонаті області. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

У драматичному поєдинку команда з Монастирищини (на фото) була сильнішою за підгаєцьку «Ниву» – 3:2.

Перший гол у матчі було забито зі стандарту. Гравець «Юності» Володимир Духніч виконав подачу зі штрафного, а Михайло Парацій ударом головою переправив м’яча у ворота (1:0). Ще один гол господарі забили після розлогої атаки, відбувся розіграш м’яча на своїй половині поля, далі послідувала передача у район штрафного майданчика і нападник Ігор Гнип переграв голкіпера суперників (2:0).

В другому таймі після грубої помилки оборонців «Юності» відзначився кращий бомбардир «Ниви» Олександр Гизлик (1:2). Не минуло й десяти хвилин, яка гравці підгаєцької команди рахунок зрівняли. Це Тарас Шкварло переграв у повітрі захисників господарів і направ м’яча у сітку воріт (2:2). І все ж саме господарі наприкінці матчу забили вирішального м’яча (гол на рахунку Володимира Духніча), який приніс їм першу перемогу в чемпіонаті області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео