Раніше судимий чернівчанин обкрадав автомобілі жителів Тернополя

554275

Мешканці Тернопільської та Чернівецької областей стали жертвами злодія. Впродовж тривалого часу чоловік їздив обласними центрами України та обкрадав, як правило, вантажні та пасажирські фургони.

На Тернопільщини від рук зловмисника потерпіло шестеро власників транспортних засобів. Перші заяви про крадіжки почали надходити ще на початку травня. Люди скаржилися, що невідомий, віджимаючи глухі вікна в автомобілях, викрадав з салону цінні речі. На «справу» йшов вночі - після другої години, пише Досьє 102.

Під час однієї з крадіжок підозрюваного зафіксували камери відеоспостереження. Шляхом оперативно-розшукових дій працівники кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції встановили особу чоловіка. Це - раніше судимий за майнові злочини житель Чернівецької області 1986 року народження.

В одному регіоні чоловік довго не затримувався. Крав та їхав далі. Піймали зловмисника на території Чернівців. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують статтю 185 частина 2 ККУ - крадіжка, вчинена повторно. Перевіряють підозрюваного і на причетність до скоєння аналогічних злочинів в інших областях. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео