У Тернополі обговорили стан та напрямки реформування в умовах євроінтеграції (фото, відео)

Сьогодні, 7 червня, в Тернопільській обласній адміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Енергоефективність Тернопільщини: стан та напрямки реформування в умовах євроінтеграції» в рамках проекту «Контроль громадськості за реформуванням енергетичного сектора на регіональному рівні в контексті виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС».

Метою проекту є сприяння реалізації проєвропейських реформ в енергетичному секторі шляхом організації обговорення всіма зацікавленими сторонами питань впровадження, моніторингу та адвокації директив ЄС в сфері енергоефективності та використання альтернативних джерел енергії і підвищення поінформованості громадськості.

У круглому столі взяли участь представники органів влади і самоврядування, громадських організацій, експертного середовища і міжнародних організацій, представники бізнесу та наукового середовища.

Керівник відділу перспективних технологій та енергоменеджменту в ТНТУ ім. І. Пулюя розповів про проблеми впровадження альтернативних джерел енергії:

Про актуальні питання проведення енергоаудиту державних установ області розповів Роман Загородній, кандидат технічних наук в ТНПУ ім. В. Гнатюка:

Про досвід в реалізації енергозберігаючих та енергоефективних заходів в Тернополі повідомив голова ради голів ОСББ міста Сергій Лупак:

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео