У Тернопільському районі чоловіка двічі пограбував та побив знайомий

72_main1

Чоловіка, який приїхав забрати раніше викрадений магнітофон, побили та ще раз пограбували. Злочин двічі вчинила одна й та сама людина. Повідомлення про пограбування та нанесення тілесних ушкоджень надійшло до Тернопільського відділення поліції 7 червня близько 14:18.

За словами керівника даного відділку Віктора Волощука, потерпілий 1993 року народження. Він стверджує, що це вже вдруге на нього напала дана особа. Проте під час першого грабунку до поліції не заявляв, пише Досьє 102.

Житель району розповідає, що кілька тижнів тому перестрів на вулиці знайомого. Останній його побив та відібрав з автомобіля марки ВАЗ 2107 магнітофон. Про подію потерпілий вирішив нікому не казати. Сьомого червня дебошир зателефонував знову і сказав приїхати в один із дачних кооперативів селища Бірки за своєю магнітолою. Чоловік прибув за вказаною адресою. Разом з додзвонювачем було ще троє осіб, двоє з них неповнолітні.

Знайомий апаратуру не повернув, а почав бити новоприбулого. Після цього відібрав у нього мобільний телефон, змусив вийти з автівки та затягнув у дачний будинок, погрожуючи й продовжуючи наносити тілесні ушкодження. За деякий час побитого чоловіка зловмисник відпустив.

Грабіжника за гарячими слідами розшукали працівники поліції. Це - тридцятичотирьохлітній, раніше судимий житель Тернопільського району. Він уже притягувався до відповідальності за грабежі, крадіжки та угони. Одне з проваджень наразі перебуває в суді.

За останній злочин чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Підозрюваному інкримінують статтю 186 частина 2 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Перевіряють оперативники дану особу на причетність до інших аналогічних злочинів.

Фото з вільних джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео