ФК «Збруч» та «Кристал» переможця не виявили

Без названия

10 червня, у 7-му турі в Підволочиську зустрілися місцевий «Збруч-Агробізнес» та чортківський «Кристал». Напружений поєдинок переможця не виявив, забивши по одному голу команди завершилися матч внічию – 1:1.

На початку поєдинку команда з Підволочиська розпочала діяти активніше і з її боку було зроблено два удари по воротах. Після одного м’яч полетів вище воріт, другий – без особливої небезпеки для воротаря «Кристалу» Володимира Кравчука. За такого розвитку подій доволі несподівано рахунок у матчі відкрили гості. На удар з 18-ти метрів наважився Денис Курдас, який виявився несподіваним для кіпера «Збруча» Івана Коція (0:1). За дві хвилини прохід з правого краю здійснив нападник господарів Дмитро Познанський. Його удар заблокували, вибивши м’яча на кутовий, на пару захисник і воротар «Кристалу». Після кутового Павло Макогін пробив повз ворота. Далі гравець з Чорткова ціною жовтої картки зупинив прохід того ж Познанського. Удар з штрафного завдав Максим Паюк. Воротар гостей в карколомному стрибку спіймав м’яча. На 41-й хвилині після помилки захисту підволочиської команди гості пробивали практично по порожніх воротах з близької відстані, але в останній момент на шляху м’яча після удару Сергія Скалія став оборонець «Збруча».

У другому таймі команда з Підволочиська володіла незначною перевагою. Два удари з штрафних завдавав Богдан Коза, в одному випадку кіпер спіймав м’яча з труднощами, в другому – без особливих проблем. А от з ударом Андрія Малащука з відскоком голкіпер «Кристалу» Володимир Кравчук не впорався (1:1). З боку господарів ще був удар з вбивчої позиції Богдана Кози, після якого м’яч пройшов вище воріт. Гості ж могли вирвати перемогу наприкінці матчу. На 89-й хвилині Ярослав Ясніцький у простій ситуації подарував м'яч супернику і Ян Ковалевський з 10-ти метрів пробиваючи по порожніх воротах у рамку не влучив.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео