Охорону здоров’я на Тернопільщині очолив атовець (фото)

папінко олег

Уперше протягом тривалого часу відділ охорони здоров’я Кременецької РДА отримав очільника. Взятися за непросту роботу і вступити на посаду, яка довго була вакантною, зважився військовий лікар, учасник АТО, колишній працівник Кременецької РКЛ Олег Папінко. Про проблеми у медичній галузі району знає з власного досвіду.

– Сьогодні на щотижневій нараді з керівниками відділів та управлінь відрекомендував колегам начальника відділу охорони здоров’я Кременецької РДА Олега Степановича Папінка. Довгий період ця посада була вакантною, водночас у медицині нині непрості часи реформування, тому потрібні як фахові медичні кадри, так і управлінці. Впевнений, що йому це під силу, адже лікар Папінко – учасник бойових дій, який не зі слів знає, як боротися з труднощами, – повідомив голова Кременецької РДА Володимир Козубський.

Нагадаємо, що згідно з розробленим в області проектом, Кременецька РКЛ має стати основою госпітального округу, до якого повинні увійти медичні заклади, розташовані на територіях м. Кременця та Кременецького, Лановецького, Шумського, Зборівського та Збаразького районів.

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео