ФК «Заводське» переміг ФК «Колос» (фото)

1 (Copy)

Один з лідерів групи «А» першої обласної ліги ФК «Заводське» у матчі 7-го туру доволі несподівано зустрів серйозний опір з боку бучацького «Колоса», який перебуває на дні турнірної таблиці. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Лише в останні півгодини ігрового часу заводській команді вдалося зламати оборону суперника.

Відсутність через травму основного нападника ФК «Заводське» Андрія Різника призвела до того, що маючи велику перевагу над суперником та створивши з десяток гольових моментів, господарі довго не могли довести справу до логічного завершення, а саме холоднокровно переправити м’яча у ворота.

Першій гол у матчі глядачам довелося чекати понад годину. На 61-й хвилині Роман Волохатий на власній половині поля підхопив м’яча, пройшов з ним з два десятка метрів та обігравшись в стінку з партнером по команді, вийшов на одного воротаря та пробив низом повз нього (1:0). А в компенсований час гості невдало зіграли в середині поля, втратили м’яча і Віктор Ільницький фактично від центра поля втік від захисників і вийшовши віч-на-віч з голкіпером Володимиром Броварським елегантно пробив зовнішньою стороною стопи під самісіньку стійку (2:0).

3 (Copy)
3 (Copy)

2 (Copy)
2 (Copy)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео